over you!


...

jag tycker du kan gå & dö :) allt skulle bli SÅ mycket skönare då! usch du är så sjukt mycket skabb! Aja kommer aldrig mera slösa tid på dig , har jag redan gjort tillräckligt!

As far as I'm concerned you're Just another picture to burn


Men men nu ligger jag i soffan & lyssnar lite på musik & ska snart kolla runt lite om det kan finnas någon film .
idag har det varit en jobbigt dag , tror fan jag har varit i hela sverige idag! eller ja kanske inte hela , men säkert halva! haha! Nej fyfan , nu vet jag inte vad jag ska skriva, eller aah pallar inte skriva nå mera! men




ha det bra
pusssss






I get high on you .



onlyyou


05/11-09

mjahapp! sitter och kollar på spread,  as bra! Ska snart hoppa in i duschen & sen kanske gå och lägga mig? vem vet ;) haha. aja , idag har jag hållit på och packat  och packat och packat , det suger! Sen så blev det att åka till ica och handla vindruvor , Mums! Sen så blev det en snabbis förbi vid Monica också :)  sen hem och kolla på lite film, sen ut till djuren , fixa med maten och vattnet och lite sånt! Men nu ska jag tamefan fortsätta att kolla på min film!


ha det bra
pussss










Du vet om att du är INGET , men endå så fattar du det inte? är du helt jävla blåst i huvet eller? Ja inte fan kan du vara riktigt riktig i huvet iallafall! jadu jag vetefan vad man ska säga ? ska man skratta eller gråta ?jävla psykfall!





onlyyou

RSS 2.0