31 januari

jaha , idag så var jag jävligt duktig för jag gick upp innan kl 11 & innan Micke! :O ha! Sen så kollade jag på gilmore girls & käkade bapelsin gubbjävel! & sen blev det att hoppa in i duschen. skööööönt (; ! Sen såkände jag för att lägga mig i soffan & gubbsova lite men det gick inte , så jag kollade på tv istället ,men detva ju fan bara skit på tvn ... Sen så efter att par timmar så gick micke & jag till ICA & handlade lite mat & grejjs ! Sen när vi kom hem så började vi laga mat . fläskfile & pommmmes och vitlökssallad! MUMS! men då fanns det ju så klart ingen grillkrydda så Micke fick ringa till sin kära mor så fick hon komma upp med det till oss , hihi :) hon är snäll honnnnnnn (: ! sen så satt vi oss & åt , & jag blev så jävla mätt så jag trodde jag skulle spricka fan . sen så blev detatt lägga sig i soffan & kollamer på tv , & Micke satt sig & spelade , Har nyss kollat lite på Wallander Afrikanen. Men nu börjar jag bli trött så ska nog snart gå & lägga mig tror jag ! Eller om jag ska försöka att vara vaken så att jag kan kolla på Ultimate Figther & sen på The Ultimate Figther ! skit bra! men efter det så blir det garanterat att sussa kudde!  aja


ha det bra
pussssss


mamma min mamma min bästa vän! <3



hoppppppppppppas :D:D (A)

28 januari

Idag så började dagen ganska bra tycker jag , Thess ringde & väckte mig typ halv 2 eller något sånt , sen så pratde vi i typ en halvtimme . Sen så precis efter att jag lagt på , hann förfan inte ens kliva upp ur sängen ;O så ringde mamma & frågade om  jag skulle med till Krylbo , till någon tant & sen så när hon kom så skulle vi inte åka endå ;/ för så skulle vi åka i helgen ist. men men . kom ner till mamma & la mig i soffan ett tag sen så började ja med att ge marsvinen mat& vatten , & när när jag stog & skar vitkålen så sa jag till Michaela att hon skulle hämta morötterna men då sa hon att hon inte hittade dom , sen så när jag gick & kollade så stog dom mitt framför fejset , snacka om slö unge , haha! Sen så kollade jag på unga mördar & väntade på att mamma skulle prata klart i telefonen så att vi kunde åka & handla. Sen så va jag inne ett tag & eldad , sen så blev det på med fettjackan & gå ut & hjälpa mamma med kaninerna , fan vad jag är duttig tycker jag :O & snäll också ! haha , fan vad skrajjsen jag blev när jag skulle ge en av dom bitchiga kaninerna mat , jag stoppade in handen i buren & skulle ge henne morötter , men då attakerade hon mig , & då drog jag ju såklart bort handen :O & sen så ville jag inte stoppa in den nå mer så jag kastade in maten ist , & sen så råkade jag träffa henne med en stor jävla morotsbit rakt i pallet ;D haha , tji fick hon för att hon försökte äta upp min hand ! Vi blev klara typ nyss , SKÖNT!  Så nu sitter jag & väntar på att Micke ska sluta jobbet så att han kna hämta mig så att jag får åka hem & ta en dyyyysssccch  & sen lägga mig & kollllla på tv & sen sussssa kudde !

aja ,


ha det bra
pusssssss






Hoppas hoppas hoppas hoppas hoppas hoppas hoppas hoppas hoppas hoppas hoppas hopas hoppas !!!!!!!!!!! :D

26 januari

jaha , hej igen då! Det va ju ett tag sen jag skrev nu , men jag har typ inte suttit nå vid datan jag har bara sovit!
Nu sitter jag hemma hos mamma & väntar på att hon ska vakna , så att vi kan åka & handla & börja med kaninerna. Var snäll & gav marsvinen mat & sånt för ett tag sen också , Mrs Crowley mammas hjärta! Klockan 8 ska jag iaf kolla på 4an på nå bondabröllop , man för väl se om det är vart att kolla på ens , annars går jag ut & hjälper henne igen . Jag undrar om jag & Mamma kanske skulle ta & fixa lite med hemsidan igen då , det går sakta men säkert frammåt ! www.nattviolenskaniner.se kika gärna in! Snart ska jag kolla på Unga mödrar , fan vad bra det är ;O!
Jaha , vad har jag gjort dom här dagarna jag inte har skrivit på då ? jo i veckan var jag bara hemma typ, sen så i fredags så kollade jag & micke lite på tv & myste! Sen så i lördags så vaknade jag typ 8 på kvällen & då var erik där & ham & MIcke satt & drack , sen så kom Glenn också & senare på kvällen kom Nerre & Chrisian , sen så bärde det av ner till bertas & sitta där till typ 1 eller nått , sen så gick vi hem till oss igen & killarna fortsatte att dricka & ha sig , men jag blev trött & gick & la mig , tänkte att jag skulle sommna , men inte fan gick det heller så , typ 3 eller nått sånt så gick jag upp till dom igen & dom vart väll kvar till 4 ungefär . Sen så gick jag & Micke och la oss och försökte att sova men det gick inte , :/  för då började grannen uppepå oss att spela musik så enda inn i helvete! Men sen typ kl 5 så sommnade micke men det gick inte för mig! så jag kollade lite mar på tv , sen så typ halv 7 eller nått sånt så skulle kah gå in i köket & då såg jag MuppMartin sitta i busskuren & då öppnade jag fönster & sen så stog vi & pratade i en timme & den jävla idioten hade varit ute sen 4 eller vad ha sa :S & det va SVIN kallt ute ju , men han ville inte gå hen för då skulle han sommna & sen sova bort hela dagen :S haha , ja ja säger då det jag , vissa människor är ju dummare än andra ;D . ha ! aja , men sen så gick jag in i soffan & la mig & kollade på tv & sen typ halv 10 sommande jag , fast jag sa till mig själv att jag inte skulle sova , men jag blev så trött så jag slocknade , & vaknade typ 2 när micke klev upp . Och då blev det till att äta lite & sen kolla på tv & sen hoppa in i duchen , sen ner till ICA & sen drov vi upp till Nicke för jag skulle gadda mig! Tack nicke jag älskar den! Sen så blev det hem & spela Bingo Lotto , hah jag är en gammmmmaltannnnnnnnnnnt! fast jag var jätte nära att vinna FLERA gånger! Fast jag råkade spela på¨fel brickor en gång .. (A) men det ordnade sig! & sen efter Bingo Lotto så kollade jag på tv . Sen så i natt så kollade jag & Micke på nån skit kass film för att ingen av oss kunda sova ! Men jag lyckade sommna kl 9 i morse iaf , haha ;) aja nu ska ner till mamma & kolla va hon gör :)



ha det bra
pusssssss

21 januari

Jaha,,,,,, idag så vaknade jag typ kl halv 5 igen då , ha! Och blev väckt typ 10 idag av någon tant :@ & jag somnade inte förns 8 i morse. Jag sa ju att jag nte skulle kunna sommna! Blev inge avesta i morse för mamma mådde inge bra , men det gjorde ju inte mig så mycket för jag ville endå inte åka dit ;) ! efter jag hade vaknat så gjorde jag & Micke lite mat , gotti! Sen så la jag mig i soffan för ovanlighetensskull & micke satt sig vid datan . Senefter någon timme så ringde mamma & frågade om jag kunde komma & fixa hem hemsidan så då gjorde jag det , snäll som jag är ! Så arne kom& hämtade mig & så stannade vi & handlade lite , jag handlade slemlor , för att vara lite gullig mot micke . Sen när jag komner till mamma så fixade jag hemhemsidan ,sen så hjälpte jag henne lite i stallet & så åkte vi & hämtade spån . Sen hjälptejag henne lite till & sen så satt vi i köket & hon berättade ommig & jimmy när vi var små , haha fan vad kul det är att höra om hur man var när man var liten ;P Sen så bestämde jag mig för att jag ville åka hem , så då bad jag mamma att skjussa hemmig & det gjorde hon . Sen så när jag kom hem så sitter väl så klart micke fortfarande vid datan, haha , men då intar jag min plats i soffan ,& väntar på att micke ska bli klar så att vi kan äta slemlorna någon gång ! & nu så sitter jag här & lyssnar på dirty dancing låtar, fyfan vad jag älskar den filmen! haha & nu sitter jag & grinar också, men det får jag göra till den här filmen , & Therese  vet varför!  Thess kommer du ihåg , Hungry eyes? ... Saknar. uscha jaa . Men nu ska jag fortsätta med mitt kollande & grinande!

ha det bra
pussssss

20 januari

jaha , idag så väckete Micke vig vid typ halv 5 eller något sånt , haha skönt att sova ! (: Sen så åt vi lite maaaat , sen blev det attta det lite lugnt & ligga si soffan & kolla på tv. Sen så drog jag & Micke oss ner till ICA för att handla lite saker , apelsiner&kiwi , mums & sen så blev det ju massa andra saker också . Sen så la jag mig i soffan igen när vi kom hem så kollade jag på Unga Mödrar! :) Sen hoppade jag in i duchen & sen bärde det av till Malin & Alex & flummade sönder gjorde vi också , haha! Garvade så jag trodde jag skulle dö. ;D sen så kom jag hem för typ en timme sen , & då satt jag mig & kollade lite på datan ,& Nu så ska jag lägga mig i soffan & kolla lite på tv & äta bapelsin gubbjävel , & sen lägga mig & försöka att sova för jag måste gå upp kl 7 im! :O för jag ska vara i stan halv 9 ... så mamma ska hämta vig typ 8 eller nått . usch & fy haha jag kommer inte att vakna , om jag ens har sommnat då :S , idag så sommnade jag typ 7 halv 8 , haha .  men aja


ha det bra
pusssss

18 januari

jaha , idag vaknade jag typ kl 3 eller något sånt ,& sen så hade jag typ varit vaken 5 minuter & då kom Nicke & hälsade på , sen så kollade vi lite på tv sen så gick alla vi till Ica & handlade lite mat & sånt! Sen så gick Nicke hemtill sig &jag & Micke hem till oss, & jag la mig i soffan & kollade på tv & Micke satt sig vid datan, -.-' ! Nu så har vi nyss ätit semla , gottttt (:
Sen ska jag gå till kyrkogården & sen ner till Mamma & hjälpa henne med hemsidan om hon ringer , (; . Sen så ska jag väl hoppa in i duschen & sen så blir det lägga sig i soffan & bli fet igen . Sen så ska jag försöka att sova men det kommer ju att gå på skit som vanligt!
Fyfan vad jag hatar min mage den gör ont fan hela tiden & illa mår jag också! pissskit&senapsgas!
aja , nu blir det soffan igen ,


ha det bra
pusssssss

17 januari 2

Nyss hem kommen då. jaha vart ska vi börja då ? Idag så har jag varit hos Daniel &Camilla& hälsat på igen , Jag & brudarna satt & ritade lite medans Linus satt vid datan & Daniel & Micke kollade på tv ! Sen så åkte vi hem till Mamma & hälsade på lite, & jag vart väl dampig som vanligt haha. Sen så åke vi till Ica för att köpa en tändsticksask & blommor till Ritva för hon fyller år idag :) (Grattis)! Av mig & Micke fick hon ; Blommor & ett par örhängen som vi la i tändsticksasken , hon märkte inget först men sen sa Micke åt henne att kolla i den & då såg hon örhängena &hon blev så glad att hon nästan började att gråta ,sött  :) hi. & sen så satt Hannu vid datan & gjorde nå bilder , haha som vart skit roliga!
Sen så åkte vi hem & på parkeringen så mötte vi Kent & då följde han med upp, & sen så drog vi ut på lumsen för att sladddda lite , men sen drog vi till nå annat ställe för att sladda men det va så mörkt så att vi inte var där då länge , sen så åkte vi hem & Kent gick hem till sig & jag & MIcke till oss , sen så efter typ en &en halv timme så ringde Micke till kent & frågade om han skulle åka med oss & äta & det ville han ju så klart ;) haha . Så nu har vi typ nyss kommit hem . Så nu ska jag ta & lägga mig i soffan & mysa med Micke för jag har så jävla ont i magen & mår illa -.-' det suger! 

aja


ha det bra
pussssss

17 januari

jaha igår så va en mycket rolig dag! först började med att jag & Micke åkte till Hannu & Ritva & fikade, sen åkte jag hem till Mamma & Micke stannade kvar hos Ritva , Sen kom han & hämtade mig m, & då åkte vi en sväng med bilden:) Sen blev det attåka hem & äta lite , gotttt. Sen så åkte vi ner till Daniel &Camilla & hälsade på . JAg & Ungarna lekte som bara den :D haha . Sen skulle Micke & Daniel åka & fixa med bilen när Camilla kom hem från jobbet , & det gjorde dom . Sen kollade vi på Let's Dance , för att flickorna ville det! & sen så fäktades jag & Limpan & Lekte ninjor , haha ! Sen skulle flickorna gå upp & Lägga sig , & då spelade jag & Limpan nå bilspen på Xbox :) detva skit kul , haha fast jag va skit dålig & Linus satt & sa vilken knapp jag skulle trycka på , ha. Sen så typ halv 12 så kom Micke &Daniel tiillbaka & då åkte jag & Micke en Sväng igen, åkte ner till mamma & hälsade på när hon va i stallet . Sen  åkte vi hem & kollade på tv !


nu ska jag ner till dom igen . skriver mer sen.

ha det bra
pussssssss

15 januari

jaha nu börjar det ta sig ;) . men jag har fortfarande kvar att fixa!  Men nu ska jag ta & lägga mig i sängen med min sjukling , och försöka att sova ,men det kommer inte att gå för jag kan aldrig sommna måste skaffa sömn piller,. ajaaaa


ha det bra
pussssss

14 januari

Fyfan vad irriterad jag blir!  försöker fixa med bloggen men det går ju förfan inte , så nu ger jag fan upp! Fattar ju inget gör jag heller! någonmåste fan hjälpa mig .  Eller så får jag vänta tills min bror kommer hem till mamma på fredag så ska jag åka ner dit & kolla om han kan hjälpa mig, haha ,han är ju sån där datanörd så han borde ju fatta .

aja , nun ska jag försöka igen , haha .


ha det bra .
pussss

13 januari

Idag så har jag varit i sala med Mamma & Arne & sen bärde det direkt av till stan till apoteket & banken , Sen blev det hem till John & Therese & hjälpa Thess att packa massa saker tills flytten & kollade lite saker på datan ;)  & sen blev det till blomsteraffären & till ICA & handla lite mat till kylskåpet . Sen gick vi hem till John&Thess igen & Therese gjorde lite mat sen fotrsatte vi & packa lite ,:) tack för idag hjärtat!  Sen gick jag hem & då ringe Micke pratade med han typ en timme sen så plockede jag undan lite här hemma & stoppade i diskmaskinen . jag känner mig duktig , HAHA Och snart ska jag hoppa in i dyssssccchen , skönt , sen lägga mig i soffan & kolla på CSI Miami & vänta på att Micke ska komma hem !

Igår så var jag till Malin & Alex & Malin gaddade mig , tack det blev skit bra :) & sen ner till mamma & hjälpa henne med kaninerna & sen så skulle som skriva ett mail på engelska & så mycket har jag nog fan inte skrattat på länge , haha , för ingen av dom är så speciellt bra på engelska , ha ha .
aja.


HOPPPPPAS!!!!!!!!!!   hoppashoppashoppashoppashoppashoppashoppas

ha det bra
pusssss


saknar dig hjäratat !

11 januari

Hej.
den här helgen har varit ganska bra , i Fredags så tror jag inta att jag gjorde så mycket :P haha
Men igår blev det ner till Lars & fira Jennifer lite hi Hi gratttttis gumma (; . sen blev det hemfärd & rasmus blev översovande på soffan :) men idag när vi vaknade var han borta . skummis. :)
Sen så idag har bara varit en riktigt slapppppdag ! SKIT SKÖNT!  haha . käkade pizza idag också , fantamig! jag ska sluta ! & jag ska börja att gå ut & gå & sånt också !  haha lyckatill ;)
Nej du , nu ska jag lägga mig i soffan & mysa med älsklingen(<3)

ha det bra
pusssss

9 januari

Nu blir det Sex and the city för hela slanten!  ÄLSKA <3             





9 januari

Hej
fan vad jag har tråkigt , klocken är halv 8 & jag har inte gått & sovit än ,men jag tänker fan inte göra det heller så.. Micke är på jobbet så jag har ingen att vara jobbig mot heller :( tyck synd om mig!  Men om några timmar så ska jag ta & kila ner till mamma & se om hon har några piller  som jag kan ta för jag har så jävla ont i magen nu igen, det bara kommer & går,  skit jobbigt! Sen när ICA öppnar så måste jag gå & köpa sköljmedel & ta & tvätta lite för det finns så förbannat med tvätt , men det är ju så jävla tråkigt , & sen så måste jag städa lite också . fyfan!
Haha sitter & pratar lite med Nerre på Msn & han sitter & skickar helt cpiga videor , hah stördo (: & det stördaste är att jag skrattar fan med , men jag skyller på sömnbristen ;)
jag är bra fet jag , åt faktiskt pannkakor inatt kl 3 & det va skit gott så .. suck on that ;)
Orkar inte skriva nå mera nu men vi höres senare idag,

ha det bra
pussss

8 januari

jaha , Idag så har jag inte gjort så mycket. Micke väckte mig när han kom hem drån jobbet , somnade typ kl 8 igår , jag & Micke kom fran till att jag sovit 18 timmar , haha tröttmössa . Sen så blev det att åka in till stan med mamma & Arne och gå in på banken & sen in på apoteket & sen   gick jag & mamma och kollade på guldfynd! Och sen åka till krylbos djuraffär , såg skit söta kaninungar ! :) Sen blev det att komma hem till mamma & fixa lite med hemsidan www.123minsida.se/Nattviolenskaniner . Sen kom micke & hämtade mig sen åkte vi & handlade lite sen blev det hem & äta pannnkkkkiiiisssssar  som micke fick med sig från sin mamma&pappa till mig (: haha .  Nyss kollar på Sing a long , Snart ska jag hoppa in i dyssscchhheeen <3  & sen kika lite på tv & sen gå & lägga mig .
Fan jag har fortfarande ont i magen jag hatar det set suger så totalt . fy fan ! aja

ha det bra!

pussssss

:*



Alltid!

7 januari

Hej igen .
Jag tycker verkligen inte om att ha ont imagen & må illa hela tiden! It sucks .

jag är gubbsjuk and I LOVE it ! (;

Fyfan när jag läste Jennifers senase blogg inlägg , jag trodde fan att jag skulle dö av en hjärtinfarkt så jävla mycket garvade jag .
Jennifer Andersson DU lider av något ;D

7 januari

Jaha , då har man fallit för bloggtrycket då.
Men jag kan inte lova att det kommer att skrivas så mycket här ,men jag ska försöka!
härligt att klocken är 06.40 och jag har inte gått och sovit än och älskling har åkt och jobbat så då kommer jag inte att kunna sova heller så då är det lika bästa att ge fan i att gå och lägga sig. Men fan vad flummig jag kommer att bli senara idag ;) haha . Nej fyfan nu ska jag flytta röven till soffan och kolla på Nanny!

Ha det bra
puss

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0