26 ferbruari

jaha nu va det att bra tag sen jag skrev , & jag ber om ursäkt för det! Men jag har varken haft tid eller ork att skriva nå blogg! Igår så var jag & mamma in till stan & fixade lite saker , sen så blev det hem till Nicke för Arne skulle gadda sig , det blev sjukt snyggt! Sen så blev det ner till Mamma & fixa lite , Sen så åkte jag & Arne upp & handlade , ucsh jag kan inte ju handla på ICA det är så jävla dyrt! . Sen så  satt jag Mikkan & Madde lite vid datan ! Sen så gick jag ut till Mamma & skulle hjälpa henne med kaninerna & sen så kom Mikkan & Madde ut & då blev det snöbollskriig , jag mot dom , Jävla fegisar dom är ! Sen så hjälpte jag Mamma lite mer i stallet & sen så gick jag in & gjorde marsvinen ! Sen så kom Micke & hämtade mig efter jobbet! & då åt vi lite& sen blev detat kolla lite på tv i soffan & sen blev det förflyttning in till sängen & mysa lite& sen sova !
Idag så har jag inget gjort så  mycket , har nyss varit hos Nicke & fyfan så Calle&Daniel höll på haha , dom skulle sätta upp nån sak vid dörren , haha det va jävligt kul att kolla på  ;D & snart ska jag nog till Therese & John i fors & sen blir det nog ner till mamma & hjälpa henne! Fast jag skulle behöva städa också ,, men det kan jag göra im när inte MIcke är hemma & är ivägen ;D hahha !  men men jag skriver väl mera när jag kommit hem från puckorna , hoppas att man får trätta systrana idag då :DDD <3333

ha det bra
pusssssss



hoppppas ! :D (A)

21 februari

jaha igår så blev det ockelbo åkte typ 12  & kom hem halv 4 cirka  . Sen var jag hemma hos mamma etttag , sen skjusade hon hem mig & då kom Cilla & vi satt & pratade & sånt , detva trevligt att träffa henne igen , det va längesen . Sen så ringde Micke &sa att han skulle komma hem från jobbet snart , så jag började med maten direkt , pannnkkkiisssaaaar! mums! sen så blev det att bara ligga& slöa i soffan typ hela kvällen & sen kollade vi på en film , men Micke va så trött så han somnade & jag fortsatte att kolla på filmen!
Idag så vaknade jag typ 10 eller nått sånt , & jag har typ bara setat här & kollat på Gilmore Girls & snart ska jag in i duschen & sen blir det ner till mamma & hjälpa henne att städa lite burar & fixa med hemsidan! sen blir det att vänta på att Micke ska sluta jobba så ska han få hämta mig hos mamma , sen blir det väl att laga lite mat & sånt ! :)  men men nu jag ska in i duchen!

ha det bra
pusssss






hoppppppppas! :D(A)

19 februari

jaha , skrev inget igår , orkade inte, va in till stan med mamma & sen blev det hem till Nicke en snabbis sen blev det hem & lägga sig i soffan & typ halv sova hela kvällen !
klev upp kvart över 8 idag , Micke ringde & väckte mig , precis somjag hade bett han om ! Han kommer ihåg saker ibland han med ;) Har nyss sugit i mig lite blåbärssoppa, & klätt på mig , ska nog snart gå & smeta på lite maskara så att jag inte ser så jävla död ut ! Sen blir det att vänta på mamma , ska in til stan & banken & lite sånt! Sen blir det ta lite kort på kaninerna & lägga ut på hemsidan & grejja . Sen så blir det nog till Ockelbo & köpa kaninmat , åhh therese&kent kommer ni ihåg när vi åkte till ockelbo för att köpa glass ? , fyfan vad kul vi hade då , alla typ fullsmetade med glass sen ,haha det av tider det ! ;D men men nu ska jag jag smeta på mig lite maskara & sen vänta , så! Skriver väl mer sen!


ha det bra
pussssssss



Hoppppppppppas :D (A)

www.nattviolenskaniner.se

kolllllla in!

www.nattviolenskaniner.se

17 februari

Jaha , vaknade halv 11 idag då , klev upp och plockade fram kycklingfilen &sen satt jag mig vid datan & drack lite blåbärssoppa satt där ett tag , & sen blev det att städa hela lägenheten, & tvätta , uscha vad jobbigt det va , men jag har lite torkande av tv hyllan kvar men det går ju fort! Ska snart hänga upp en maskin & sen lägga i en till ! Sen blir det att hoppa in i duschen (sköööönt) &sen blir det nog ner till mamma & prata lite med henne . Sen blir det till ICA & handla lite grönsaker, så att jag & Micke kan laga mat! Kycklingfile , pommes & vitlökssallad! MUMS! aja , skriver kanske mera sen , om jag får tid&ork!  Nu blire Gilmore Girls !


ha det bra
pussssss




Hopppppppppas :D(A)


16 februari

Jaha , idag så vaknade jag typ 10 eller nått sånt , för Mamma ringde för vi skulle åka till Sala ! Så var väl i sala typ till ett eller när vi åkte hem! Sen när vi kom hem till Horndal så stannade vi på ICA , arne skulle handla nått . Sen så hjälpte jag mamma att ge marsvinen & kaninerna inne mat & sånt! Sen kom Micke & hämtade mig så då åkte vi hem, & ham satt sig vid datan & jag gick till ICA för att lösa in lotterna som vi hade vunnti på . Sen blev det att lägga sig i soffan & mysa lite! & Nu ska jag försöka hitta på nå mat som jag kan laga , det lutar åt pannkisssarrr ;D haha!  ska fförsöka att hitta någon bra film som jag kan ladda ner också! men men  jag skriver väl mer sen kanske :)


ha det bra
pusssssssssss




Hopppppppppas! :D(A)

13-14-15 februari

Nu är det att tags en jag skrev ,men jag har inte orkat!
Fredag!
I  fredags så va jag & Mamma till stan & härjade runt& lite sånt . handlade lite saker! :) Sen så blev det att åka hem till mamma &vara där till typ 9 eller nått sånt! :) Sen kom jag hem & kollade på tv & halv 12 aå ringde Micke & sa att dom va på Bertas så då gick jag dit & träffade Per<3 & alla :) sen typ 1 gick jag hem för då skulle dom stänga & Micker åkte & lämnade skotern & sen kom han hem & då blev det att mys i soffan ! 

Lördag!
Alla hjärtans dag! Typ legar i soffan & slöat hela dagn, så finns inte så mycketatt berätta!

Söndag!
Blev till att spela bingo lotto ha! & både Micke & jag vann ;D slå det ni era jävlar!

12 februari

jaha , klev upp halv 9 då , skulle åka in till stan med mamma  till sjukan . Sen så har vi varit lite på stan och sånt idag. men orkar inte skriva nått om det , för det va inte så intressant! Sen så åkte vi hem& va ner till jobbet först & lämnade lite saker till Micke , sen blev det köpa massa saker på apoteket . Sen hem & plocka upp allt som blev köpt! Sen starta en brasa , kolla lite på tv , & sen gå upp till datan & slöa , haha , fast Michaela slår väl mig snart bara för att hon vill sitta , haha . Men det kan hon ju glömma ;D eller aah hon kan vänta för jag ska snart gå endå! Väntar på att mamma ska vakna snart för jag är hungrig ! skriver mer sen!

Therese jag saknar dig!

ha det bra
pusssss




hopppas :D(A)

10 februari

jaha idag så vaknade jag kl 11 & klev upp typ 10 min senare , försökte få ner Micke i sängen igen , men det gick inte så bra. Sen så borstade jag tänderna& sånt , sen blev det att sätta sig & kolla lite på tv ,men det va bara skit! så då gick jag & Micke & gjorde frukost , mums! sen blev det att kolla lite mera på tv , blablabla , sen blev det att hoppa in i heaven skööööööönt! sen så när jag kom ut så skulle Micke åka iväg & jobba . så jag klädde på mig & så & sen så dammsög jag köket! Jag är duttig jag , men jag skulle ha gjort mera men jag hann inte , för mamma  kom & hämtade mig . Då blev det förs in på ICA & handla Monster , & sen så blev det att gå in på blomsteraffären . Sen hem till mamma & göra typ inget , jag har nog bara setat vid datan hela tiden jag har varit här , ;S men snart ska jag nog gå ut & skotta lite snö , om jag orkar ;D  Nu sitter jag & lyssnar på white Lion -Broken Heart & vänat på att mamma ska vakna! aja skrive rmera sen .,


ha det bra
pusssssss




Hopppppppppas! :D(A)

9 februari

jaha . idag så vaknade jag typ 10 , men jag klev inte upp förns typ halv 12 . ha , fan det måste vara nå fel på mig , jag har börjat att kliva upp innan 2 om dagarn nu ;S fyfan! men snart ska jag hoppa in i heaven & sen ska jag vänta på att papi ska ringa & sen blir det väl att ta sig ner till mamma :) ska kolla med henne om hon vill åka in till stan & handla lite jag måste ha grönsaker (:  Idag känns det som att jag kommer att måste göra nått typ hela tiden annars skommer jag bli irriterad , eller ahh det börjar kännas som det iaf!
Haha min förkylining börjar bli lite bättre! fast detär ju inte bra än , men det börjar ta sig . skööööööönt! men magen & allt är fotrfarande cp & jag hatar det !!!!!!!! :( aja nu sitter jag & lyssnar på bandit rock älskart!  aja men skriver mer sen kanske , har ju lixom inte hänt så mycket idag !



ha det bra
pussssss


Terror jag saknar dig bitch



hoppppppppppas! :D (A)

7 februari

jaha... Idag så har jag gick jag upp typ 6 eller nått , fast jag har ju inte sovit än så , ha . men men , sen så klädde jag på mig & borstade gaddarna & sånt ,sen så kom mamma & hämtade mig för vi skulle på kaninutställning så vi åkte väll från horndal tjugo över 7 ungefär sen så blev det att packa upp djuren & fixa lite med dom & sen så fikade vi lite. Sen så blev det hemfärd igen! Sen så när vi kom hem typ 10 så satt jag & Michaela oss & spelade lite kort haha , jag vann heeeela tiden! sen så började hon väll dampa & hålla på , drygskåp! sen så åkte vi tilbaka vid typ halv 2 för vi skulle hämta kaninerna , Sen när vi kom dit så var det ju så klart inte färdigt än så vi fick sätta oss & vänta & då köpte mamma ett program & dom hade nån jävla lottning av massa saker & vet ni vad? vi vann 2 muggar! hahahaha sen så åkte vi hem & på hemvägen så såg vi en elllllk . Sen så kommmmm jag hem & då låg Micke & vilade i soffan slögubbe! Sen så åkte vi ner till Hannu&Ritva för Micke skulle göra nått med skotern . Sen så åkte vi hem men sen så mellan landade vi på bertas med Nicke , satt där & pratade ett tag , Sen gick vi hem & kolalde på tv & sen stack Micke iväg & åkte skoter typ halv 7 & jag kollade på tv & jag har typ nyss kollat på Melodifestivalen & nu är det Wallander . Nu få han fan ta & komma hem jag har tråkigt! aja nu ska jag försöka att hitta på något att göra!


ha det bra
pussssss



hopppppppppas! :D (A)

6 februari

jaha , idag så väckte mamma mig typ 12 eller nått , sen så hoppade jag in i heaven , & sen så fixade jag mig & sånt , sen så kom mamma & hämtade mig , va hos dom typ en timme eller nått sen så skulle vi åka ner till stan , för mamma skulle till sjukan. Satt där typ en timme , sen så åkte vi till Jimmys & nannys lägenhet & skulle lämna lite saker , dan va fin , tycker jag! sen så bärde det av till öb för mamma skulle handla en skruvdragare & lite saker! sen så när vi kom från stan så åkte jag hem & la mig i soffan & kollade på tv & där vart jag kvar hela kvällen :) haha .aja .



ha det bra
pusssss



hoppppppppppas! :D (A)

5 februari

jaha , idag så vaknade jag typ 12 eller nått sånt , fast mamma hade ju ringt & väckt mig tidigare ,men jag somnade om , hi! Då hoppade jag in i dyyyyycccccsssshhhheeeennnnnnnnn sen så kom mamma och hämtade mig , sen när jag kom ner dit så kollade vi på datan lite , sen så skulle vi åkte till läkaren , & där va jag typ 40 min eller nått sånt :O det tog lååååååång tid.. :S ! sen så åkte vi hem till mamma igen & då så dammsög jag lite & sen kom Micke & hämtade mig typ halv 4 eller nått sånt. Sen så åkte vi en sväng med bilen:) , & nu har vi nyss ätit . Och snart ska jag lägga mig i soffan & kolla på tv tror jag , sen så ska jagta mitt feta ass & promenera till kyrkogården! & sen kanske ner till mamma & kolla vad hon har för sig! :) haha härligt att läkaren tror att jag är emo , ;S

min mamma <3


ha det bra
pussssss




hopppppppppppas! :D (A)

4 februari

jaha , idag så vaknade jag typ kl 11 eller nått sånt , jag & mamma skulle till komponenten för mamma skulle träffa bossen & prata lite . Men sen så hade han tagit lunch så jag & mamma åkte hem till dom & satt vid datan lite , (: sen så åkte vi ner dit igen vid halv 1 . Hahah fan vad kul det va där nere , men jag tänkler inte berätta vad som hände , pilllllutttttaer! ;) sen så åkte vi hem till dom igen. & jag ficka nå frispel & började dansa som en tooook! & Mamma garavde ihjäl sig. hi! senså hämtade Micke mig och sen så åkte vi hem & jag la mig i soffan & vart så jävla trött! men inte fan kunde jag sova heller , nej nej omöjligt! sen så började jag må så jävla dåligt men sen så åkte mamma & handlade lite så att jag fick nått i magen & då började det att gå över lite ! Men det är fortfarande inte bra än. KUK! Imorgon ska jag till läkaren också. fyyyyyyy. hoppas det går bra! aja nu ska jag lägga mig i soffan & kolla på halv 8 hos mig!


jag älskar min mamma
<3


ha det bra
pussssss


hoppppppppppas ! :D (A)

3 februari

jaha nu var det några dagar sen jag skrev igen då,  men jag har inte haft så mycket tid. I söndags så ficka jag åka skoter med Micke ,han hämtade mig hos mamma & sen så åkte vi ner till Familjen Öberg & hälsade på , sen så åkte vi hem till Hannu&Ritva & lämnade skotern sen så åkte vi till Ica & handlade lite . Sen så spelade vi bingo lotto , & Först höll Micker på att vinna 100.000 & senpå sista spelet höll jag på att vinna 250.000 , fyfan om vi hade fått nummer 48 & 50 , då hade jag fått en hjärtattack! :O sen så gicka vi & la oss i sängen & kollade på film.! Sen så igår så skulle jag ha varit till läkaren med då va hon sjuk -.-' så mamma kom& hämtade mig typ 12 &då tog vi och åkte en sväng :) sen så vajag hos mamma till typ 3 eller nått , för då kom Micke & hämtade mig , sen så låg jag bara i soffan hela dagen va så jävla trött . Idag så har jag bara hunnit bli väckt & sen satt jag mig här & väntar på att Micke ska komma hem från nå möte på jobbet. & sen så ska vi väl ner till Familjen Öberg & hälsa på & sen så jag jag ner till mamma & hjälpa henne att byta i en marsvinsbur! &  någon dag här i veckan så ska jag & mamma åka till sandviken :) & handla och lite sånt :) Mysigt! aja nu ska jg lägga mig i soffan , skriverväl mera sen !


ha det bra
pussssss




Hoppppppppppppas ! :D (A)

1 februari

jaha ny månad nu då.. haha ni kan aldrig tänka er vad som hände mig i torsdags & fredags :O I torsdags så satt jag på msn & sen så va det nån jävel som skickade sån dära cam grejj & jag accepterade ju för jag trodde jag skulle få se hans anikte men nejfan heller då sitter han med kukjäveln i camen & jag ficka ju fan panik :O! cpn. & sen så i fredags när jag va hos mamma & hjälpte henne med kaninerna så var det nån jävel som ringde till mig & jag har ingen aning om vem, det var :S & han typ frågade vad jag hade på mig& sånt & jag ba; öh skit i det du? & sen så fick jag höra VÄRLDENS sämta raggningsreplik ; du ska inte komma hit & hjälpa mig räkna matte då?  haha jag ba ; neeeeej . & sen la jag på . haha . aja idag så har jag inte hunnit gjort så mycket än ,typ bara vaknat & klivit upp & pratat med mamma lite i telefonen :) & sen borstade jag tänderna & sånt sen satt jag mig här , hihi! aja nu ska jag väll klä på mig tror jag :) skriver mer sen!


ha det bra 
pussssssssss





hopppas!!!!!!!! :D

RSS 2.0