jag saknar dig ..








Älskling , jag saknar dig ... :( <333333

<3


suck .

men fyfan , jag mår så jävla illa så jag vet fan inte vart jag ska ta vägen .. jag vill bara gräva ner mig & dö . Bläääääääääää!!
Sitter & kollar på Grannfejden på tv3play & funderar på att gå & lägga mig snart , för jag börjar fan se dubbelt ;) haha . Men jag vill se klart på avsnittet iaf!
Jag är så sjukt irriterad på massa personer , & jag vill bara komma bort härifrån. någon som vill åka bort från allt skit med mig?
Idag har varit  en ganska så sugig dag , för imorse när jag vaknade så hade jag rå ont i halsen & var täppt som ett svin i näsan & hade ont huvet som en räka &  kände mig allmänt jätte dålig .. stackars mig. Men senare på dagen så blev det lite bättre , Woho... men tyvärr så kom allt tillbaka mot kvällen ... & PLUS att jag fick ett så sjukt illamående.. FYFITTA-.-
Jag har kommit på att jag är en ganska elak person , men det finns inget jag kan göra åt det så det är bara att leva med det!
Haha igår när jag var ute med mamma i stallet så skulle jag ta bort några spikar med kofoten , & då började jag berätta för mamma om hur man skulle kunna spräcka skallar på folk med den & massa sånna saker, & sen så frågade jag mamma om jag skulle få ha slå ihjäl någon som kom & var dum mot kaninerna & började svinga med kofoten igen & fick in mina tankar i skallen igen(som jag inte tänker berätta här)  ,& började berätta vad jag skulle göra med personen om jag kom på någon inne hos kaninerna . Sen så när vi gick ut från stallet när jag hade lugnat ner mig & lagt ifrån mig kofoten så sa mamma att jag hade någon allvarlig störning i skallen .haha  ( som att jag inte redan visste att jag hade det då?) Men det är lite konstigt att folk blir rädda för mig när jag pratar om sånna saker ? jag som är så liten & snäll ;) haha ! Så därför har jag kommit på att jag ska bara berätta mina tankar för personer som vet hur mitt temprament & mina tankar redan är . Men en sak kan jag säga , att jag är inte en snäll person! (Mot folk som jag inte gillar! )



men men nu ska jag fortsätta att kolla på Grannfejden & sen kanske fixa med hemsidan & sen sova .

ha det bra
pussssssss











onlyyou.

take me away

Put down the magazine and get off the phone Cuz theres a place I wanna show u and it wont take long Take a ride Take a ride Its lookin like we’re getting there Over here, comin clear Place that has no rhymes, or times, or crimes Just good times Just good times Take me away To a place where the good times good times roll Don’t let me stay In a place where this hate can steal my soul Got myself worked up over nothing today All this trash is in my head I gotta throw it away Its alright Its alright Its lookin like we’re getting there Over here, comin clear Place that has no rhymes, or times, or crimes Just good times Just good times Take me away To a place where the good times good times roll Don’t let me stay In a place where this hate can steal my soul This is it, I’m finally here And all the blurry lines are clear And everything that I cant see Seems to make more sense to me Why the hell cant I just let it go, let it go, yeah Take me away (away) where the good times good times roll (roll) Don’t let me stay (stay) where this hate can steal my soul Let the good times roll Let the good times roll (take me away) Let the good times roll (take me away) Let the good times roll

14 juli

Jaha igår  blev det att åka in till stan med mamma till djuraffären & till granngården och köpa havre och pellets. Sen så va jag hemma ett tag , sen drog jag vidare till Therese & Jennifer . Dom följde med mig när jag skulle ut & gå med hunden :) tack tack det va trevligt fast så mycket mygg -.-' ! Sen när jag kom hem så gick jag ut i stallet till mamma & hjälpte henne klart med kaninerna . Sen så drog vi ut på en liten roadtripp mitt i natten , fyfan vad skönt det var ! sen blev det att åka hem och lägga sig , men jag sommnade inte förns typ 5 imorse -.-' jobbigt!

Idag så vaknade sen så gick jag ner & kollade runt lite & vattnade några kaniner , sen så skrev Sofie & frågade om inte jag kunde gå ut med Leon & Joppe för dom var i falun , så då var det bara att åka upp till Åsa & hämta hundarna & gå ut & gå . Har typ nyss kommit hem , det va mysigt fast det började typ att dugga -.-' Nu sitter jag här & ska snart gå ner och försöka att hitta på något att göra -.-'   Men jag skriver väl mera sen om jag orkar & hittar på något!


Ha det bra
pusssss



onlyyou

13 juli

Är han nå bra eller ? jaharuu det är han ! Nej om man skulle ta & pallara sig in i duschen & sen kanske ta åka/gå upp till apoteket , och införskaffa sig lite saker . Men jag skriver senare idag om det händer något som är värt att skriva!


ha det bra
pusssssssss










onlyyou.

<3


8 Juli

Men herregud , vad är det som är fel i min kropp? Jag är as trött heeeela jävla tiden & det är jobbigt som fan ! Men jag kan inte sova endå? & ja jag har provat att lägga mig i sängen & slappna av , men det funkar inte.. Men snart ska jag ta & slå mig själv hårt i huvet med något så att jag får sova !


Du har förstört mitt liv , tack som fan!



ha det bra
pussssss




onlyyou

2 juli

haha fyfan vad patetiskt  det är ju fan nästan så att man inte vet om man ska skratta eller gråta? men jag skrattar iaf! du är så patetisk vet du det? jag tycker fan nästan liiiite synd om dig men bara lite! du kan ju inte tro mycket om dig själv du! jag är vart jag vill!




från det ena till det andra , det är tur att man vet vem som är ens RIKTIGA kompisar iaf!



Nej nu ska jag fortsätta att kolla på tv!


ha det bra
pusssssssss






only you

RSS 2.0