30 april

Glöm inte bort att livet går vidare
Det är dags för mig att inse, allt har sitt slut



såååå jävla bäst låt!!!!!
hihi

28 april 2

jaha , Mamma väckte mig kl 12 idag typ för att jag var tvungen att gå ner till katten som skulle få kattungar! blev en :)Men det är ju typ 12345678987 katter till som ska ha bebisar snart! jobbigt! Sen så åkte vi in till stan & hämtade Michaela i skolan & sen till Öb & handlade kattmat! Sen så blev det att åka upp till apoteket & hämta lite saker! sen så ställde jag mig & diskade lite & sen så blev det att fixa kanineran sen så kom Malin , Alex & Sofie & hämtade mig då åkte vi någonstans men jag kommer inte ihåg vart ! haha . Sen så blev det att åka hem till Malin för hon skulle sättai håret på Sofie , Blev as snyggt! Sen så åkte vi hem till Alex för Malin skulle knäppa kort på Chinchillorna (stavning) & hämta en nyckel till porten . Sen så åkte vi ner till Sofies lägenhet & va där ett tag & klappppade på Ormen (: & sen så åkte dom hem & släppte av mig hemma & sen så satt jag mig här en snabbis & sen så blev det att gå ut till Arne & fixa dom sista kanineran så att han kunde gå in & kolla på fotbollen :) snäll jag är va?  Sen när jag kom in så stekte jag lite ägg & fixade iordning lite äggmacka & sen så blev det att gå upp & sätta sig här & kolla på Andra avenyn! & Snart ska jag sova för jag ska upp tidigt imorgon! så sov gott alla!


ha det bra
pussssssss







ett stort hjärta!

28 april

Yesssss , då sitter man här igen då bara för att man inte kan sova .. FYFAN! Har nyss kollat på Rock A Doodle , så jävla bäst! & ja jag vet att det är en barnfilm men jag gillar den endå? Sitter & lyssnar på lite assssssss gammal musik nu då , haha fyfan . Ont i ryggen har jag också ;(  stackars mig! Snart blir det nog att krypa ner i sängen & fösa bort fläsksara från min plats & försöka att sova!
 Alllllltttsssåå , undra om endel folk ganska lite till liv? som sitter & snackar så jävla mycket skit! Ja jag skulle tro att dom har det , men bara för att deras liv suger så måste ni väl inte försöra mitt ? eller ?????????????

Du
är inte värd ett jävla fittpiss i mina ögon längre! Bara så att du vet det! Och kom ihåg det också , för det kommer jag att göra! 
& ja jag vet att allt låter lite negggaaaaaa nu , men det är bara för att jag är så jävla irrriiiiittteeeeeeerrrraaaaddddd !


skriver väl mera senare kanske om jag får lust!


ha det bra
pussssss




ett stort hjärta!

26 april

jaha då sitter man här igen då , fyfan!  Helgen har iaf varit bra! Tack alla för det! Träffade Pappa idag också :) Han kom & skulle lämna Jimmy , fast sen så blev det så att vi skjusade ner Jimmy till stan , sen så åkte vi hem & Pappa hjälpte Arne att fixa lite med bilen! Min Pappa är duktig! <3

Jag älskar dig!



men men nu ska jag kolla lite på film!

ha det bra
pusssssss

23 april

Jaha , nu har jag ändrat lite på bloggen då , orkade inte fixa till något annat just nu! Sitter & väntar på att Mamma & Arne ska vakna , för vi ska köra in Arne till jobbet!  Sitter & lyssnar lite på Brad Paisley som jag har gjort i några timmar nu men men ^^. Har kollar på Pretty Woman (<3) inatt också såååååååååååå jävla bra! aja men nu orkar jag fan inte skriva nå mera just nu , men kommer nog mera sen , jag ska försöka att bättra mig på att skriva!




ha det bra
pussssssssss

17 april

jaha då sitter man här igendå.......... eller ja jag har ju setat här hela dagen men iaf ^^ hi. Vet ni vad`? DET ÄR SOL!!! :D
Snart ska jag lägga i en tvättmaskin & sen hoppa in i detskönastesomfinns & sen så får vi väl se vad som händer&fötter ;) Sitter & får solen på mig , så jävla sköööönt! fast lite jobbigt att det blir på skärmen så jag ser knappt någonting alls.... buhu
Sittter & lyssnar på Bandit.se . Helt underbart! & vet ni? Jag måste köpa snus -.-' jobbbbigt som fan -.-' fan idag känns det som att det kommer bli en jobbig dag -.-' , men men skriver väl mera sen om vad som kommer/har hänt ;D




ha det bra
pussssss



du.




hoppppppas! :D (A)

15 april

Jag vet att det va ett tag sen jag skrev blogg nu , men jag har haft mycket i mitt liv just nu så har inte hunnit eller orkat!
Nu sitter jag & kollar på Svensson Svensson, som jag gjort i några nätter nu , haha! ska väl sova snart ska upp tidigt imorgon bitti. eller tidigt & tidigt typ senast kl 11 . Men det är tidigt för mig nu iaf! har börjat vända på dygnen igen.. skit ska väna tillbaka dom! Men men nu ska jag fortsättta kolla & sen sova kanske!




ha det bra
pussssss




Hoppppas! (Y) :D

7 april

jaha , idag så har jag varit i stan med Mamma , skulle lämna Arne på jobbet. Sen så blev det hem till Thess , & vara där typ hela dagen , så jäkla skönt att vara där så det finns ju inte . Tack Therese för att du finns & för att du lyssnar på mig <3
Pallar inte skriva nå mera nu !

Btw , jag ber om ursäkt för att det inte blir så mycket bloggande nu på senare tid , men jag har inte orkat!

ha det bra
pusssss

4 april






men mums!

3 april

jaha , idag vakande man typ kl 10 eller nått sånt , satt mig vid datan & cepa med Therese , sen så gick jag in i duschen . Sen kom Micke från jobbet . Då åkte vi ner Mickes Mamma & Pappa & skulle hämta bilen & sen blev det till Mamma & hämta släpkärran & sen så åkte vi & lastade på skotern , sen släppte Micke av mig vid Alex & Malin , åkte lite bil med dom, Sen körde dom hem mig till Mamma . Ringde till Jimmy(<3) & satt & pratade med han i typ 20 min eller nått sånt , sen ringde jag till Pappa & pratade lite med han , men han va tvungen att lägga på för han stog & lagade mat! Sen kom Mamma & Arne , då åkte jag & Mamma & hämtade halm sen hö & sen blev det spån . Sen blev det han & hämta ett brev & lägga på det på lådan . Sen så knäppte jag kort på kaninerna & skulle fixa med hemsidan & då började datan cpa , så jag & Micke åkte hem & så fixade jag det hemma ! Sen blev det att kolla lite på tv , Sen blav det bara skit på tv & sen så funkade inte en film , så jag satt mig vid datan & skulle kolla runt lite & sen kom jag på att jag hade En ängels tålamod hemma & då blev det att sitta & kolla på det , vilket jag fortfarande gör , så jävla bra! haha .  Det va typ så min dag har varit!  men men  orkar inte skriva nå mara nu!


ha det bra
pussssss

RSS 2.0