28 mars

jaha , har nyss varit till ICA med Micke , handlade lite gotti , hi . Vaknade typ kl 12 idag , då blev det att lägga sig i soffan & kolla på tv & vara bara slö. SKÖNT! Sen blev det ju till ICA . & snart blir det väl att lägga sig i soffan igen , fyfan vad jag älskar soffan! Blir nog att bara vara slö idag.

men men jag skriver väl mera sen om det händer nått mera.

ha det bra
pusssss





grattis ..                                                                                     


   <3

20 mars 2

jaha det blev in till stan med Mamma & Arne & handla lite saker , sen så blev det hem till Mamma & packa upp sakerna & lägga ner mina saker i en påse & sen körde hon hem mig! Har nyss ätit rostat macka ,(MUMS) & snart ska jag lägga mig i sängen med Micke , för han ligger & sover :O . Men sen vete fan vad som händer? :S men men skriverväl mera sen!


ha det bra
pussssss





Hopppppppas!! :D(A)

20 mars

jaha , då sitter man här igen då! Kollar lite på tv & lyssnar på musik, ska snart hoppa in i duschen! sen blir det att gå ner till Mamma & kolla när vi ska åka! Sen blir det väl hem & kolla på tv& sen vetefan vad som händer! men det märks! aja skriver mer sen!


ha det bra
pusssss






Hoppppppppas!! :D(A)

18 mars

Jaha , har nyss vaknat då , ska snart in i duschen , sen blir det  ner till Mamma , funderar på om jag ska gå i det fina vädret :) Sen så blir det till Hedemora med Mamma & göra lite saker! Jag har mycket saker som jag måste göra , men jag vill inte göra hälften ens.. Men jag måste väl . Ska  köpa nått till Moa också , för hon fyller 2 år idag , Grattis (: sen så har jag många flera saker som jag måste köpa ! aja , skriver väl mera sen om jag orkar, för nu ska jag iaf kila !



ha det bra
pussssss



Hoppppppas!!:D(A)

17 mars

GRATTTTTTIS Jonka & Thess!
Igår kom eran underbart fina dotter! Jag är så otroligt glad för eran skull ! :D Hopppas att jag kan komma idag & hälsa på er på BB :D 


men fyyyy , jag vill inte må så här... kan någon snälla hjälpa mig? jag orkar inte mera !



Men nu ska jag hoppa in i duschen &  sen ska jag vänta på att mamma ska ringa ! & sen får vi se vad som händer&fötter!
Men jag skriver väl mera sen( kanske ) om jagorkar och har tid!

ha det bra
pussssss






Hoppppppppas!! :D(A)

13 mars

 jaha, har inte haft tid att skriva den här veckan! Veckan som varit!
Måndag; lekte med Thess heeeeeeeeeela dagen & muppade sönder som vanligt!
Tisdag; lekte med Thess nästan hela dagen & gjorde ungeför samma sak som i måndags!
Onsdag; va bara hemma hos Mamma hela dagen & hjälpte henne med kaninerna!
Torsdag; Va till sjukan & kollade lite saker! Sen så blev det hem till Ramona & fika & prata lite , sen kom Mamma & hämtade mig kl 7 typ & då åkte vi & hämtade spån & sen hjälpte jag henne med kaninerna & sen kom Micke & hämtade mig! När vi kom hem så klippte jag han & sen blev det kolla lite på tv & sen sussa kudde!
Fredag; Idag så vaknade jag typ halv 12 ungefär för då låg Micke brevid mig i sängen & va jobbig så jag vaknade! Sen så kom Moa&Ritva upp & va där ett tag sen så åkte dom. Va hemma ett tag & sen så körde Micke ner mig till mamma. Sen så blev det åka till Ockelbo med Mamma & handla lite kaninmat! Vi kom hem för ungeför en timme sen . Har bara setat här under den timmen, men snart ska jag gå ner & lägga mig i soffan & kolla på tv! men men jag skriver väl mera sen kanske , om jag orkar!




ha det bra
pusssssssssss





Hopppppppas!! :D (A)

8 mars

jaha , idag så vaknade jag typ halv 12 eller vad hon var . för då kom Kenta förbi , fast jag märkte inte att det ringde på dörren utan jag vaknade när dom gick förbi sovrummet & förde liv som faaaaan , haha ! & sen så va vi allmänt slappa & kollade på tv & sen så gick dom ner & hämtade mat , sen blev det att kolla på Rallybrudar , braaaaaaa film tycker jag! sen så drog Kent hem & jag & Micke först ner till Mamma & sen till ICA & handlade lite skit! Sen så har vi bara kollat på tv , har nyss kollat på Wipe Out (stavning) & snart ska vi väl kolla på någon film eller nått & sen blir det väl att sova skulle jag tro! Sitter & lyssnar på Volbeat nu , så jävla bra!!!!! :O hihi ! menmen ,

DU ÄR INGET!

ha det bra
pusssssssss


hopppppas!! :D(A)

7 mars

Igår kväll så blev det hem till Åke & Ramona , det va mysigt där , :)  vi kom väll dit typ kl 9 & gick hem 4 typ  ! Idag så vaknade jag typ kl 11 eller nått sånt! sen blev det att kolla lite på tv .sen så blev det säda & stojja! & Micke låg & sov i soffan sen så blev det ner till Ritva & äta för hon va själv hemma för Hannu va på kryssning & hon ville inte äta själv , så då åkte vi dit! :) Sen så blev det hem till Chrille & Linda & hälsa på  (: Sen så åka hem & hämta pengar & sen ner till Mamma sen blev det till ICA & handla lite kattmat & sånt! Sen så blev det hem & nu så är Fritte & Elin här dom sitter & spelar World tour & snart så kommer Chrille ,LInda & Moa hit & ska hälsa på & spela lite dom med :) Haha idag när vi va hos Chrille & Linda så va Moa så jäkla sööt & busade som faaan :) fast hon är ju söt hela tiden men endå ! hi .     aja jag skriver väl mera senare kanske !

Grattis John & Therese <3

ha det bra
pusssss





Hopppppppas!! :D (A)

5 mars

Jaha , idag vaknade jag typ kl 9 borstade tänderna & sen satt jag mig vid datan. Sen så ringde Therese & frågade om vi skulle leka , så Mamma skjusade mig dit , så jag va där till typ 11 , sen så blev det grejjsa lite , hi! & sen så gick vi hem till Svenne & Lotta & där träffade jag familjen , fast dock inte hela :/ &  sen så var jag & Thess till affären & handlade lite . Sen så kom Mamma & hämtade mig typ halv 2 ungefär! Då så åkte vi hem & sen så gick jag in på apoteket till henne & sen så kom Micke & hämtade mig & så slängde vi lite skräp sen så va jag hemma ett tag sen så ringde Mamma & frågade om jag inte kunde hjälpa henne med kaninerna så då kom hon och hämtade mig . Och vi gjorde kaninerna & sen så körde hon hem mig när vi va klara! Sen jag kom hem har jag bara kollat på tv typ . Har nyss kollar på Vad blir det för mat med Per Moberg . haha härlig gubbe det ;O Funderar på att fixa om bloggen lite gör jag med , men vafan jag orkar intedet just nu , någon annan gång kanske !  Ska väl sitta här & tröka lite & sen blir det att hoppa ner i sängen & kolla på tv & sen blir det att sova!



ha det bra
pusssss



Hoppppas!! :D (A)

4 mars

jaha , idag så vaknade jag typ kl 9 , trodde att jag & mamma skulle till stan ,men så blev det inte , för mamma va sjuk! Så det blev att kolla på tv & sitta vid datan . Och sen blev det att åka till stan & hämta Angi , hi & sen blev det vidare till donken , MUMS! kom nyss hem , så nu blir det att ta det lite lugnt & vänta på att Micke ska komma hem från Öberg . Jag har varit snäll idag köpte en sak till han :) Sen så blir det väll att handla lite mjölk & sånt på ICA fast jag vill inte handla där .. & sen så ska jag nog fixa lite mat . Sen blir det att kolla på Unga mödrar & bara ta det lugnt ! Haha fyfan vad kul det va idag . på väg till Donken & hem från donken . detva längesen jag skrattade så mycket! Vi satt & pratade lite old minnen & sånt! Jävla Therese som skulle ha följt med , men inte orkade sen :( . Det hade varit kul om du hade följt med . Satt och pratde lite med Terrores idag på luren  också det va kul att prata ikapp för det va ett tag se vi träffades . men om allt går som det ska så blir det nog att åka & leka med henne im ! :) Sakna!    Skriverväl mera sen om det händer nått mer!



ha det bra
pusssss


Hopppppppas!! :D (A)


1 mars

jaha ny måndag nu då ,  få se om det här blir en bra månad då! Igår så va jag med Mamma till Nicke för hon skulle gadda sig! det blev fiiiint! Sen så körde Micke ner Mamma & så hämtade jag pengar sen så handlade vi lite mat & så åt jag Micke & Fritte fläskfile med pommes & vitlökssallad! Sen så gick Fritte ! Och då la Jag & Micke oss i soffan & kollade på tv . Sen så blev det typ tv hela kvällen skönt!

Idag så vaknade jag typ 11 eller nått sånt! & sen så gick jag upp & kollade lite på tv & sen åt vi frukost ,sen blev det att kolla lite mera på tv. Sen blev det ner till Daniel ett tag & hälsa på. Sen så ringde Peter & då åkte vi hem & nu så sitter dom& kollar på tv på Jakt Och Fiske eller nått sånt! & snart blire det ner till Mamma & sen till ICA & sen ska jag laga lite våfflor har jag tänkt mig! & sen så blir det Bingo Lotto & sen hoppa in i duschen &sen blir det nog att sova ! aja vi får se om det händer nått mer sen , skriver väll då!  



ha det bra
pusssssss



hopppppppppppas! :D (A)

RSS 2.0