Torsdag 2

Mjaha , har varit jätte duktigt nyss faktiskt , har dammsugit hela nedevåningen & torkat golven hos mamma , helt utan att någon bad mig ^^ haha.
Pratde nyss med bror min på telefonen , vi är på väg och ska åka hem till han nu , Kuuuuuuuuuuul :) Men innan så måste jag köpa snus , håller faaan på att dö här!
Jag saknar min dator :(den bästa av dom bästa ....
fan om man kanske skulle ta och städa lite hemma när man kommer tillbaka , diska  dammsuga & torka golven . Men skulle behöva vara hos mamma och tvätta samtidigt , kan inte någon smart människa uppfina en maskin som gör så att man kan vara på 2 oliksa ställen samtidigt? Det skulle vara TOPPEN.

Nej fan om man skulle gå ner och kolla om vi ska börja dra oss..


ha det bra

pussssss


onlyyou.

Torsdag

Sitter hemma hos mamma & börjar klarna till , fyfan vilken jobbig natt/morgon jag har haft!
Ska snart gå ner och lägga mig i soffan och se om det finns något att kolla på , annars kanske man ska ta sig en gubblur! Innan man ska in till staden , banken & massa skit . Sen ska jag hem till min bror & låna hans krysslåda, tills min dator har blivit fixad. Så att man har något att roa sig med i sin skokartong!
Nej fyfan , ska kila ner nu . 
skirver kanske mera sen om jag får tag på en dator! 

ha det bra
Pusssssssssss
onlyyou.
Min designade sko på NELLY.COM

mjaha ..

Sitter hemma hos mamma just nu och väntar på att min tvätt ska torka ...
haha jaa det va ju ett tag sen man va här inne och skrev . kanske skulle ta en snabb genomgång om vad som har hänt ? jag har fyllt år , brytir revbenen 4 ggr , varit med polarna , varit ute och sen har jag varit i mora .Det är väl typ den som har hänt om man tar det lita snabbt . Fyfan vad skönt det är med sommaren även fast det är lite varmt ibland men det får man fan ta. Vet ni? MIN DATOR HAR DÖTT :'(((((( så den ska lämnas in & det kommer väl att ta typ 8736r58765482 år att få tillbaka den ...... men då kommer det att bli jävligt synd om någon!Nej fan om man skulle ta & gå ut och dölite , sen får vi se vad som händer ikväll ;) haha



ha det bra.

pusssssssssssss



onlyyou.

RSS 2.0