26/10- 09

Mjaha! Vaknade idag av att pappa ringde och frågade om jag skulle med in till krylbo för han skulle fylla på gas och då ville han att jag skulle åka med och visa vägen och sånt! Så det va bara att kliva upp och tvätta håret och lite sånt. Sen så kom han och vi åkte . Fixade gasen och sen så åkte vi och åt , gott vare men fyfan vad svårt det va att tugga när hela jävla käften värker bara för att man håller på och få en till tand! Sen så åkte vi hem till Horndal och Pappa och dom fikade. Sen så blev han tvungen att åka hem för han skulle jobba natt! Så när han åkte så gick jag upp och satt mig vid datan och kollade runt lite. Sen så blev det åka och köpa snus och vindruvor och ramlösa! Mums. Sen så åkte vi till Kicki för att hon skulle ta bort en av våra kaniner som hade blivit sjuk .. sen så stog vi där  och pratade ett tag . Sen när jag kom hem så fick jag hjälpa mamma med vattnet. Och nu sitter jag här igen , kollar på Plastikkirurgerna och äter mina vindruvor! Ska snart ut till Mamma och kolla hur det går.  men aja nu har jag inte tid längre!


ha det bra
pussssss








onlyyou


hgjj

.

Jaha nu är det så här att jag måste bara skriva av mig lite! Jag blir lite trött på folk som inte förstår hur jag lever , Med Mamma som är sjuk och alla djuren och att jag också är sjuk ,och inte jämt har tid och ork att vara med kompisar och vara ute och festa varje helg. För jag måste faktiskt ta han om mina djur och sen hjälpa Mamma med sina djur när hon mår pissigt . Hon har både fibromyalgi och RLS! Så det kanske inte är så konstigt att hon inte orkar själv och måste ha hjälp ibland! Och jag mår inte heller bra. Jag har konstant ont i ryggen och i mina knän! Att vi gör djuren på kvällarna är bara för att det finns så pass mycket att göra på dagarna med andra saker. Och det tar flera timmar att göra kaninerna också för att ibland så kanske man måste städa några burar på grund av att dom kan ha lortat ner förjävligt på dagen eller på kvällen när man är där ute och då MÅSTE man städa! Även om man inte orkar och bara vill gå in och lägga sig och sova! Och kaninerna är som ett jobb för det tar sina timmar, och man måste gå ut till dom precis som annat folk måste gå till skolan eller till sina jobb, fast folk som går i skolan gör det på dagen & folk som jobbar kan göra det när som hellst på dygnet. Kaninerna är ett nattjobb! Och folk som klagar kan ju gärna få prova en vecka eller så , men det tror inte jag att dom skulle klara av. Och dom som inte fattar behöver inte ens vara vän med mig. För jag orkar fan inte höra på massa jävla klagomål nå mera. Så det är bara att respektera eller att skita i att vara vän med mig! För man kan vara vänner utan att man måste vara varje dag eller att ens prata varje dag. eller? Det är riktig vänskap att kunna hålla ihop utan att man ska sitta fast i varandra. Och måste vara varje dag! Tycker iaf jag. sen får alla andra tycka och tänka som dom vill . Tänk innan ni pratar!




Fibromyalgi
är en sjukdom som innebär att smärtimpulserna förstärks, vilket gör att man blir mycket känslig för smärta, att smärtan sprider sig till många ställen i kroppen och att den blir kvar länge.
Den ökade känsligheten för smärta kan uppstå av att man till exempel länge har haft ont på ett ställe i kroppen, eller stress som gjort att man fått värk. Ibland är orsaken okänd.
Man har oftast värk i musklerna, men den kan också sitta i leder, ledband och skelett. Det är vanligast att få ont i nacken, axlarna, nedre delen av ryggen, händerna och fötterna. Smärtan kan vara ständig, eller med kortare uppehåll. Ofta har man ont olika mycket i olika delar av kroppen, och smärtan kan variera från en dag till en annan. En del blir bättre de första åren, medan andra har besvär längre.


RLS kännetecknas av besvärliga “myrkrypningar”. Det kryper, suger eller spänner inne i benen,
en oro som gör att det inte går att hålla benen stilla. En del patienter har värk i stället för krypningar
medan andra har både värk och krypningar, framförallt i vila och nattetid.
För många är sömnstörningen mest besvärande




ha det bra
pussssss




onlyyou

onsdag

mjaha , idag vaknade jag typ halv 3 eller något sånt , hoppade in i duschen. Satt mig vid datan pratade lite med Roffe, & bestämde att vi skulle gå & simma :O haha. Sen så skulle jag gå & leta efter min bikini som tog typ 89465387654876543 år att hitta . Sen så mitt i mitt letande så skulle jag gå ut och sälja marsvin till Elin och Samuel , så då fick jag väll göra det också. Sen så gick jag in och fortsatte att leta, och hittade den :D Och då sen så drog jag , Sofie och Malin och simmade. På hem vägen så svängde vi förbi vid Åsa för Malin skulle hämta lite kläder som hon köpt . Sen när jag kom hem så vart det att gå ut till kaninerna och Mamma direkt. För att sen åka och hämta Arne på jobbet i stan . Åkte in på hemköp & handlade morötter och dipp , mums !  Sen så satt jag mig vid datan och kollade runt lite . Och nu så ska jag gå och sova . Ska köra Michaela och Elin till pellbo imorgon bitti ..


ha det bra
pusssss





onlyyou

helgen

mjaha .
sitter och lyssnar på musik och letar efter en låttext som en galning , så jävla frustrerande att verkligen vilja ha den men inte hitta! Usch. hm kanske man skulle berätta lite om helgen då .
Fredag : spenderade hela dagen på akuten först i avesta och sen hela natten i Falun inte så kul ..
Lördag : Va hos Monica och skulle fixa lite med några kaniner , sen så åkte vi hem och hämtade lite flera kaniner till henne fast som hon skulle få. Pratade även lite med Emelie, trevligt :) Sen så satt jag lite vid datan och sen så åt och lite sånt. Sen hoppade jag in i dyychen. Sen blev det att kila över till Sofie, och sen kom Dennis och Muttan och hämtade oss . Åkte till ljusfallet  för simone hade fest där , va ganska mycket folk där . Sen så efter ett par timmar så åkte vi hem igen , och då blev et hem till Malin och Alex. Satt och pratade med Malin i köket i flera timmar , så jag var väl hemma 6 eller något sånt , haha  . Vi kan då prata på iaf , haha eller vad säger du? ;) sen satt jag lite vid datan och kollade lite , sen sova!
Söndag : Vaknade av att Pappa ringde och frågade om jag skulle följa med in till stan och släppa av Jimmy så det va bara att kliva upp och klä på sig och borsta tänderna och sånt! Sen så åkte vi , släppte av Jimmy hemma hos sig . Åkte och handlade kattmat och glödlampor till Mamma. Sen när vi kom hem så åkte Mamma och jag till Rudö för att ha i något i Monicas kanins öron. Jag gick in och pratade med Emelie , mycket trvligare än att vara ute med dom och kolla på kaninen . Sen så åkte vi hem och jag köpte lite mat på Bertas , mumma och in på kiosken för att köpa lite snus. Sen hem och äta och sitta vid datan . Sen blev det att gå ut i det kalla jävla vädret till kaninerna och mata dom och sånt , satt även och pussades med mina små barn (: (hoppas bara att ni inte blir lika ilskna som mamma) Sen in & satt mig här igen och kollade på lite tv serier .

Men nu ska jag fan pallra mig in i sängen och dö ett tag tror jag .


ha det bra
pusssss


tänk om han vet hos vem jag varit
tänk om han såg mig när jag smög hem .



onlyyou

:)

http://www.youtube.com/watch?v=ikTxfIDYx6Q&feature=player_embedded

kolla på youtube .
SÅ jävla söt!

nej nu ska jag sova!

ha det bra
pussssss




onlyyou

RSS 2.0