26 juni

allt kan dra åt helvete , alla kan dra åt helvete . jag fattar inte hur man kan göra så? jag fattar verkligen inte ! men men det visar ju bara att man inte kan lita på folk!  Never trust anyone! kill them all and start over ! fattar inte hur man kan göra så
bläbläbläomgomgomg!


men men nu ska jag hoppa in i duschen & sen ska jag ta & gå ut !


ha det bra
pusssssss





hoppas <3




duärsomingenannan.

jag ska

nu har jag bestämt mig . jag ska ska ska ska ska ! & det spelar ingen roll vad någon säger , jag ska ! & Ni som inte tycker det kan du dra åt helvete! :)


Sitter & kollar på Erik & Mackan HelaOchRena , as bra ju , men dte är ju lite jobbigt att man redan har sett alla avsnitt men men;) funderar på om man ska ta & sova snart kanske ?


ha det bra
pussssssss




yesyesyesyesyesyesyes! Komigennudå

19 juni

piss skit & senapsgas! fittttttttttttttta ! ha en jävligt bra llla!!!!!!!!!!!!!!11

18 juni

Booojaah , jag är fortfarande vaken & har inte sovit ännnnnnn . hihi . börjar bli liiiiite speedad nu , men det är lugnt , snart kommer jag att bli trött & lugna ner mig ^^ funderar på om jag ska ut & gå/bika lite ? det är nog ganska skönt ute nu tror jag! Sitter & kollar på Being Bingo nu & har väl gjort det i fleeeera timmar tror jag :S men vad fan det är ju bra ! hihi . Igår kväll så skjusade mamma in mig till stan så att jag kunde köpa godis (som jag hade varit sugen på hela kvällen) så typ halv 11 så gick jag ut till mamma & hjälpte henne med kaninerna & vi var väl klara vid en fem över halv 12 & då var det bara att sticka , jag trodde inte att jag skulle hinna få nå godis ... MEN DET FICK JAG :D HAHHAA :D:D då bliv jag jätttte nöjd ;D sen vart det att åka hem & sätta sig vid datan där jag fortfarande sitter , hihi . jag var ute i krig igår också btw , ;) men men nu ska jag fortsätta att kolla , men jag hör väl av mig senare på dagen om det händer nått mera spännande!


ha det bra
pusssss




vad är ditt problem?

16 juni

Shake your ass come over here

15 juni


Om man nyper där bak va….

I fjol så gick jag med herrarna i hagen aj, aj med herrarna i hagen, aj med herrarna i hagen x2 Ja hon va sjutton ifjol när alla ville ha,na På ryggen, på magen men ingen kunde ta na Dom fick se, men inte röra fantisera att förföra Byns bästa ryttarinna fick bockarna att brinna Plötsligt en dag kom Petter-Niklas till byn Han väckte årtån och hon fick en syn Lura drängen ut på ängen det var hål i vattensängen Hon sa: ( tjejröst ) ta mig i kragen och ta mig till hagen I fjol så gick jag med herrarna i hagen aj, aj med herrarna i hagen, aj med herrarna i hagen x2 Den forna jungfrun fick smak för sitt behov Och herrarna i hagen sitt livs mandomsprov Ja hon odla talangen och hästen i vagnen Förförde sin bonde med trädgårdsslangen På den eggande gården där alla ville bo fick musen på ängen ingen ro Nej alla hade sex eller sjundra komplex grund av sjukfrånvaroavdragen för patron L hagen I fjol så gick jag med herrarna i hagen aj, aj med herrarna i hagen, aj med herrarna i hagen x2 Om man nyper där bak va…. Det börjar bli trångt drutten - ehe ehe…… Saxofon I fjol så gick jag med herrarna i hagen aj, aj med herrarna i hagen, aj med herrarna i hagen x2 Ja hon va sjutton i fjol när det klia mellan bena Hon är arton i år och nu vill ingen längre se,na Så kan det gå nu det sparkar i magen som är alldeles för stor för att fröjdas i hagen I fjol så gick jag med herrarna i hagen aj, aj med herrarna i hagen, aj med herrarna i hagen x4

13 juni

jahapp , igår blev ganska så lyckat  :) fast jag fick typ damp i magen men men ! Idag så har jag vaknat & sen så blev det att åka direkt in till avesta för att skjusa in Arne till jobbet . Sen så blev det att dricka lite Oboy , mummma! Sen så har jag bara setat här , men jag ska väl snart göra något bättre! fan jag fryser lite också. kanske ska ta en varm dusch! SKÖNT!
men jag skriver väl mera sen kanske!


ha det bra
pusssssss




vi ses i nangiala

6 juni

jahappp då är der sveriges nationaldag då? .. grattis då eller vad fan man säger? :S Nyss vaknat , inte så skönt!
Det blev en jävligt jobbig dag igår , fyfan vad sliten jag vart mot kvällningen .. uscha . aldrig mera! Fan jag vill bara gå & lägga mig och sova igen , får man det? nej fyfan nu ska jag nog ta & pallra mig in i duschen & dö ett tag!


ha det bra
pusssss




only

5 juni

sitter & väntar på att sofie ska komma från sin ..lalal.. & kommma förbi med mitt snuuuuuuuuuuus :X mums! det är fan otroligt vad folk ska ringa & väcka än hela tiden? jag hatar mobiler! först något jävla mitto kl 9 imorse? SJUKAJÄVEL! & sen så ringde väl alex vid 12 kanske ? & sne hade jag precis sommnat om & då ringder ju så klart sofie , jag älskar telefoner....... NOT! :) & nu ska jag ner & borsta tänderna & sen kolla lite saker , sen så blir det att hoppa in i ducshen :)
men men


ha det bra
pusssss

5 juni




så jävla bra !


Nä nu ska jag sova , jobbig dag imorgon kanske ?




ha det bra
pusssss




 <3

,


4 juni

Holding you
I hold everything

RSS 2.0